Colegiul Medicilor Veterinari Suceava „vinde” crotalii la pret de producator (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pentru a „elimina” intermediarii şi a oferi un preţ bun crescătorilor de animale din judeţul Suceava ce au nevoie de crotalii pentru identificarea animalelor, Colegiul Judeţean al Medicilor Veterinari (CJMV) Suceava a achiziţionat crotalii de la o firmă producătoare şi le va oferi la acelaşi preţ doritorilor din judeţ.

Preşedintele CJMV Suceava, Petrea Dulgheru, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă că „împreună cu o firmă producătoare s-a ajuns la o înţelegere să aducă crotaliile la Colegiu, iar acesta să le ofere la preţul producătorului şi să nu mai existe intermediari”.

„În şedinţa Colegiului, s-a stabilit să se respecte o minimă decenţă în privinţa preţurilor”, a subliniat Petrea Dulgheru, menţionând că au fost înregistraţi 79 de furnizori secundari de crotalii.

Acesta a arătat că a luat această măsură pentru a se evita un blocaj privind identificarea animalelor. „Vine perioada sărbătorilor pascale, iar mieii trebuie să aibă crotalii. Am convocat o întâlnire cu toţi medicii veterinari din judeţ. Identificarea animalelor se face de către medicii veterinari, asociaţiile profesionale şi fermierii autorizaţi”, a precizat Petrea Dulgheru adăugând că trebuie ţinută evidenţă strictă a animalelor identificate.


Intră acum și în grupul de